Bormio

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bormio se numără Residence Pedranzini, Meublè Sci Sport și Gufo Depandance în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bormio, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Bormio?

9,8
Călători în familie
9,6
Iubitori de natură
9,6
Călători de aventură
7,5
Gurmanzi
7,5
Excursionişti
Recenzii membri (3)
Gustavo Muller
Gustavo MullerDoha
30.01.2017

A small and beautiful town in the Italian Alpes. After a great day in slops of Bormio ski you can enjoy the Italian cuisine in one of many local restaurants.

Edith
EdithBoston
21.06.2015

Loved a Sunday walk through town after the morning drive up Stelvio Pass. Need to hang out in a mountain town off season and this is it!

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
15.04.2014

Beautiful commune in the province of Sondrio in Lombardy. Great all year around but especially famous for skiing and the baths. Be sure to take a few days to explore the area. Best in July and August.

Planificați o călătorie în Italia