Lamezia Terme

1 feb. 2020 - 2 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lamezia Terme se numără Hotel Paradiso, Pino Hotel și Palace Hotel Una Nuova Strada în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lamezia Terme, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Lamezia Terme

începând de la 281 lei
începând de la 346 lei
începând de la 366 lei

Ce spun călătorii despre Lamezia Terme?

9,8
Iubitori de natură
8,7
Călători de aventură
7,5
Gurmanzi
7,5
Călători eco
7,4
Călători în familie
Recenzii membri (6)
GianCi
GianCiMagliano Sabina
20.08.2017

From Calabria you never go back the same as before, like in the great little adventures, a trip to this magical land, you can change something inside, like spending two or three days in Lamezia, and come back, when you do, it's not never easy. On the one hand it is like severing the tones and strings of a newly-initiated love relationship, it has some cruel, even magical. Lamezia is one of those maritime cities that remain in your heart, pleasant, sunny, drunk with music and beautiful people. The place where families, lovers, backpackers find their Ithaca. Beautiful the coast, the sea, the very long almost endless beaches.

De Moraes  Maria
De Moraes Maria
17.09.2019

La mer,les restaurants, ce côté familiale très agréable et accueillant

Andrea Dito
Andrea Dito
31.08.2019

Eugenio Macrina
Eugenio Macrina
08.06.2019

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 210 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Lamezia Terme este decembrie, cu un preț mediu de 454 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în ianuarie anul trecut a fost 278 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Lamezia Terme, temperatura medie estimată în ianuarie este 9,9°C/49,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 29,5°C/85,1°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 4,9°C/40,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Lamezia Terme este Lamezia Terme (SUF) (9,90 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Crotone (66,32 km)

Planificați o călătorie în Italia