Lignano Sabbiadoro

18 ian. 2019 - 19 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lignano Sabbiadoro se numără Hotel Eden, Hotel Alex și Hotel Niagara în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lignano Sabbiadoro, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Lignano Sabbiadoro?

9,8
Iubitori de natură
8,3
Iubitori ai vieţii de noapte
8,3
Călători în familie
Recenzii membri (8)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
25.07.2016

Located on the Adriatic coast this is one of northern Italy's main summer resorts. Sandy beaches, a multitude of hotels and restaurants and various sports facilities offer vacation fun to the visiting hordes.

Italiamia Lignano
Italiamia LignanoEmmenmatt
06.01.2017

It is an excellent place for vacation with best fun and leasure. I would recommend it to everybody (for couples, youngsters, children and senior people too.) I have stayed here many times in May-September in the last five years.

Antonio Catalano
Antonio CatalanoBrescia
06.01.2017

le mie vacanze !!

Giovanni Citino
Giovanni CitinoVarese
27.06.2012

Planificați o călătorie în Italia