Roma

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Roma se numără Hotel Isa, VOI Donna Camilla Savelli Hotel și Hotel Nazionale în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Roma, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Roma?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Gurmanzi
7,7
Iubitori de artă şi design
6,4
Iubitori de natură
6,4
Călători în familie
Recenzii membri (1274)
Shota Buzariashvili
Shota Buzariashvili
06.01.2017

men encanta romaaa!!!

Ελεανα  Σανιδα
Ελεανα Σανιδα
15.01.2019

Υπέροχη πόλη με πολλά πράγματα να κανεις και να δεις. Φοβερό φαγητό και μια βόλτα εξω από την πόλη είναι αναγκαία για εκείνους που λατρεύουν τη φυση

Kris D’Amico
Kris D’Amico
12.01.2019

Went is September and the weather was amazing. Bring walking shoes and do the city on foot!

N D
N D
13.12.2018

The food, the art, the shopping. Rome is the perfect place for a quick European trip.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 362 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Roma este ianuarie, cu un preț mediu de 362 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 428 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 438 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Italia