Comparați și economisiți la hotelurile din Roma

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Roma

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Roma sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Roma. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Roma

Fără termen de comparație, Roma este un loc inedit pe care trebuie să-l vizitați. Numeroasele atracții turistice, majoritatea de o importanță deosebită în istoria țării și a fostului Imperiu Roman, sunt principalele puncte de interes pe care turistul care ajunge aici dorește să le viziteze. Roma este un oraș plin de viață, aglomerat și divers, care este foarte vizitat pe întreg parcursul anului.

Cu siguranță trebuie să vă gândiți din timp la ceea ce privește cazarea deoarece fiind un oraș atât de solicitat, pentru a găsi un hotel care se potrivește pentru vacanța dumneavoastră trebuie să aveți în vedere programul pe care îl veți avea pe durata șederii.

Așadar, dacă vă interesează o zonă aglomerată, dar centrală și plină de obiective turistice, atunci hotelurile de pe centrul Romei sunt alegerea ideală. Prețurile aici sunt mai ridicate decât în alte zone ale Romei, însă balanța se echilibrează în ceea ce privește transportul. Veți fi foarte aproape de Forumul Roman, de Colosesum, de Fântâna Arteziană Trevi sau de Piața Navona. Via Condotti înconjurată de o rețea de străduțe pline cu magazine pentru cumpărături, fac această zonă una foarte apreciată și căutată de iubitorii de cumpărături.

Cartierele Trastevere și Ghetto sunt alte două zone, mai puțin vizitate, ele reprezentând cartierele vechi ale Romei. Structurile arhitecturale de aici sunt minunate, demne de a fi apreciate, iar hotelurile din aceste zone se bucură de liniștea pe care probabil mulți turiști o doresc pe timpul nopții, după ce întreaga zi au hoinărit de la un obiectiv turistic la altul, dornici să cuprindă cât mai multe pe durata vacanței la Roma.

Dacă doriți să fiți cazat aproape de Vatican, hoteluri și ofertele de cazare care vă interesează sunt în partea de nord – vest a Romei.

Via Condotti duce în partea nordică la Villa Borghese – parcul central al Romei care oferă clipe de liniște și recreere, o zonă bună de căutat hoteluri, pensiuni sau apartamente de închiriat deoarece este o zonă destul de liniștită.