Fujiyoshida

27 aug. 2019 - 28 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Fujiyoshida se numără 富士急オフィシャルホテル ハイランドリゾート ホテル&スパ, Machi no Hotel și Business Hotel Fuyo în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Fujiyoshida, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Fujiyoshida

începând de la 737 lei
începând de la 1.223 lei
începând de la 2.384 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 440 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Fujiyoshida este august, cu un preț mediu de 766 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 434 lei pe noapte. Acesta este cu 29% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 563 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Fujiyoshida, temperatura medie estimată în august este 27,7°C/81,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,6°C/90,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -2,6°C/27,3°F.

Planificați o călătorie în Japonia