Furano

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Furano se numără Sumika, Ryokan Hokuseiso și Pension Chermaman în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Furano, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Furano?

9,8
Călători eco
6,5
Iubitori de natură
Recenzii membri (5)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
08.03.2016

What a beautiful scene and watching flowers blooming every where really makes me happy and joyful.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
06.01.2017

While the lavender fields of nearby Biei get the bulk of the tourist crowds, Furano is just as beautiful of a spot to visit, and less busy besides. Soak in some hot springs, take a tour of traditional artisan craft workshops, go hiking or mountain biking, even skiing and snowboarding in winter (hey, there's a lot of snow up here in Hokkaido, Japan's northernmost outpost!).

Justine Chong
Justine ChongTampines
08.03.2013

I visited around End July, not a very best time to visit because many flowers have passed their best moment, however I'm glad to come!

Joyce Ng
Joyce NgLos Angeles
02.08.2013

Great flowers. Loved the train ride there.

Planificați o călătorie în Japonia