Gifu

24 aug. 2019 - 25 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Gifu se numără Hotel Granpark, ウィークリー翔 岐阜駅南 și ウィークリー翔 岐阜 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Gifu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Gifu

începând de la 75 lei
începând de la 230 lei
începând de la 203 lei

Ce spun călătorii despre Gifu?

Recenzii membri (3)
Marc Kerr
Marc KerrSingapore
06.01.2017

Gifu Prefecture has many interesting sites to visit; Shirakawa-go village, is a UNESCO Heritage site, with quaint thatched roofed houses, Gifu castle has an extensive collection of armour and swords, watch the cormorant fishing on theNagara river, soak in the hotsprings, or watch them making swords the old fashioned way in the Seki sword museum.

Karen
KarenDüsseldorf
25.10.2011

Yoko Isassi @Foodstory
Yoko Isassi @FoodstoryLos Angeles
03.11.2015

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 207 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Gifu este august, cu un preț mediu de 446 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 337 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 326 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Gifu, temperatura medie estimată în august este 28,6°C/83,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 33,2°C/91,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 0,2°C/32,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Gifu este Nagoya Komaki Air Force Base (NKM) (24,35 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Nagoya Chubu Centrair (62,79 km)

Planificați o călătorie în Japonia