Iwamizawa

29 sept. 2019 - 30 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Iwamizawa se numără Richmond Hotel Sapporo Ekimae, Hotel WBF Sapporo Chuo și Unwind Hotel & Bar Sapporo în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Iwamizawa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Iwamizawa

începând de la 457 lei
începând de la 1.418 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 274 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Iwamizawa este februarie, cu un preț mediu de 1.124 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 570 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 543 lei văzut în ultimele 12 luni.
Aeroportul cel mai apropiat de Iwamizawa este Sapporo Okadama (OKD) (32,94 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Sapporo Chitose (45,34 km)

Planificați o călătorie în Japonia