Kamakura

14 apr. 2020 - 15 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kamakura se numără Ushio Guesthouse in Kamakura - Hostel, Cafe & Guest House SLAMs Dunkburger - Hostel și Guesthouse Miminichi în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kamakura, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kamakura

începând de la 368 lei
începând de la 2.007 lei

Ce spun călătorii despre Kamakura?

9,8
Călători în familie
9,2
Iubitori de istorie
9,0
Iubitori de natură
7,8
Călători de aventură
7,1
Căutători spirituali
Recenzii membri (34)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
07.04.2017

Kamakura's Buddha statue was worth the day trip from Tokyo. It wasn't as big as I thought, like other statues in the world, but you just have to see it for once!

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
04.11.2015

An ancient Japanese capital, the peaceful town of Kamakura is especially beautiful in autumn when the leaves turn. You could spend all day touring the temples and shrines, including seeing the giant bronze Buddha. But there's also a lot to do outdoors here, from hiking trails to beaches that are swimmable in summer.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06.01.2017

A small city of temples a short train ride south of Tokyo, Kamakura is most famous for its 'Great Buddha'. While the numerous temples here (the individual admission fees add up fast!) are not particularly impressive in light of those in, say, Kyoto, it's still well worth a day trip if you've had your fill of urban sprawl in Tokyo. The city's beaches are also surprisingly nice in-season.

Miomio
MiomioYokosuka
19.05.2014

The great buddha of kamakura, is the second bronze statue. Whenever you come his expressive face will touch your heart.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 417 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kamakura este aprilie, cu un preț mediu de 555 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 505 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 486 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kamakura, temperatura medie estimată în aprilie este 14,9°C/58,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 29,8°C/85,6°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 3,7°C/38,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kamakura este Tokyo Haneda (HND) (32,76 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Oshima (62,29 km)

Planificați o călătorie în Japonia