Kan'onji

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kan'onji se numără Onsen Ryokan Takaraya, Ooboke Iya Awa Onsen Awa No Sho și Guesthouse MI Casa SU Casa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kan'onji, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kan'onji

începând de la 241 lei
începând de la 386 lei

Întrebări frecvente

În Kan'onji, temperatura medie estimată în septembrie este 25,2°C/77,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,9°C/89,4°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,5°C/34,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kan'onji este Takamatsu (TAK) (34,00 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kochi (65,20 km) Okayama (72,24 km)

Planificați o călătorie în Japonia