Matsue

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Matsue se numără Matsue City Hotel (Annex), Hotel Knut - Hostel și 松江ユニバーサルホテル în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Matsue, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Matsue

începând de la 614 lei
începând de la 1.555 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 408 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Matsue este noiembrie, cu un preț mediu de 665 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 472 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 491 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Matsue, temperatura medie estimată în septembrie este 22,1°C/71,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 29,8°C/85,6°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 0,4°C/32,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Matsue este Izumo (IZO) (15,80 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Yonago (17,74 km)

Planificați o călătorie în Japonia