Minamitsuru District

31 aug. 2019 - 1 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Minamitsuru District se numără Sun Plaza Hotel Fuji Lake Yamanaka, Hotel Mifujien și Fuji To Mizuumi No Yado Tagaogi în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Minamitsuru District, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Minamitsuru District

începând de la 305 lei
începând de la 404 lei
începând de la 804 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este iulie, cu o medie de 438 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Minamitsuru District este iunie, cu un preț mediu de 1.252 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 511 lei pe noapte. Acesta este cu 20% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 617 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Japonia