Miyazu

29 sept. 2019 - 30 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Miyazu se numără 民宿くらた <京都府>, 旅館 銀水 și 天橋立 眺望絶景の宿 松風荘(しょうふうそう) în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Miyazu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Miyazu

începând de la 237 lei
începând de la 385 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 484 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Miyazu este mai, cu un preț mediu de 941 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 667 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 676 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Miyazu, temperatura medie estimată în septembrie este 24,7°C/76,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 33,4°C/92,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,1°C/34,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Miyazu este Toyooka (TJH) (36,85 km).

Planificați o călătorie în Japonia