Namba

22 sept. 2019 - 23 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Namba se numără Sarasa Hotel Dotonbori, Nine Hours Namba Station și Catalyst Art Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Namba, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Namba

începând de la 449 lei
începând de la 543 lei
începând de la 906 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 390 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Namba este august, cu un preț mediu de 556 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 428 lei pe noapte. Acesta este cu 10% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 472 lei văzut în ultimele 12 luni.
Aeroportul cel mai apropiat de Namba este Osaka Itami (ITM) (13,80 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kobe (31,75 km) Osaka Kansai International (35,54 km)

Planificați o călătorie în Japonia