Otaru

27 aug. 2019 - 28 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Otaru se numără Dormy Inn Premium Otaru, Authent Hotel Otaru și Asari Classe Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Otaru, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Otaru

începând de la 233 lei
începând de la 300 lei

Ce spun călătorii despre Otaru?

9,8
Călători în familie
8,5
Studenţi
8,1
Călători de aventură
6,8
Iubitori de natură
Recenzii membri (10)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
01.05.2015

Here can visit Otaru Canal, Music Box Museum, the Classwork Shop shopping malls along the canal have been converted from stone-built or brick-built warehouses.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
27.11.2014

Traditional Japanese fishing village, and commercial hub of the area. Common to see and hear Russian spoken on the street.

Justine Chong
Justine ChongTampines
08.03.2013

A beautiful place and people are friendly, too bad not visit in winter i think would be more beautiful than in summer

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
06.01.2017

Quaint Otaru is a port city at the Sea of Japan that is famous for its canal, fresh seafood, and main street that is lined by beautiful Russian inspired Japanese architecture. The main street is dotted by numerous seafood shops, restaurants, cafes, soft served ice cream stand, and of course glass shops. Some of Otaru's famous exports include, Venetian inspired glass works, honeyed sponge cakes, and crab.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 410 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Otaru este mai, cu un preț mediu de 892 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 529 lei pe noapte. Acesta este cu 15% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 609 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Otaru, temperatura medie estimată în august este 21,7°C/71,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 25,4°C/77,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -6,6°C/20,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Otaru este Sapporo Okadama (OKD) (32,75 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Sapporo Chitose (70,27 km)

Planificați o călătorie în Japonia