Otsu

14 apr. 2020 - 15 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Otsu se numără Kyoto Inn Gion the Second, Hyatt Regency Kyoto și Park Hyatt Kyoto în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Otsu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Otsu

începând de la 876 lei
începând de la 999 lei
începând de la 1.658 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 620 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Otsu este aprilie, cu un preț mediu de 1.109 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 747 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 794 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Otsu, temperatura medie estimată în aprilie este 12,6°C/54,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,1°C/89,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -1,4°C/29,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Otsu este Osaka Itami (ITM) (45,91 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kobe (69,46 km)

Planificați o călătorie în Japonia

În Otsu și în împrejurimi