Prefectura Akita

22 ian. 2019 - 23 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Prefectura Akita se numără Hotel Route-Inn Odate, Hotel Route-Inn Noshiro și Hotel Route-Inn Yurihonjo în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Prefectura Akita, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Prefectura Akita

începând de la 342 lei
începând de la 374 lei

Ce spun călătorii despre Prefectura Akita?

9,8
Excursionişti
9,8
Iubitori de natură
7,5
Iubitori de istorie
7,5
Călători în familie
Recenzii membri (3)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
03.03.2018

Prefecture in northern Honshu known for its mountains, excellent powder and skiing in winter, and world-class onsen. Don't miss Nyuto Onsen and Kakunodate, a historical town with excellent samurai houses.

David Lee
David LeeSan Francisco
06.01.2017

This place is awesome! I lived in a small town here for about a year and loved getting to know the culture and people. There are tons of onsens, festivals, and hiking to keep you busy. The most famous tourist city is Kakunodate, famous for cherry-bark crafts, cherry blossoms, and samurai houses.

Aries Eroles
Aries ErolesTampines
01.04.2013

Selion Tower in Akita provide 360 degrees view.

Planificați o călătorie în Japonia