Sapporo

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sapporo se numără HOTEL MYSTAYS Sapporo Station, Premier Hotel Nakajima Park Sapporo și Chateraise Gateaux Kingdom Sapporo Hotel & Resort în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sapporo, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Sapporo

începând de la 252 lei
începând de la 438 lei
începând de la 1.059 lei

Ce spun călătorii despre Sapporo?

9,8
Iubitori de natură
6,8
Călători de aventură
6,8
Călători în familie
6,8
Sănătate
6,8
Călători eco
Recenzii membri (32)
Shohei Tomaru
Shohei TomaruTokyo
05.11.2018

テストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテストテスト

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
21.06.2016

A comparatively new and relaxed city in Japan, Sapporo is the big city of Hokaiddo, known for its beer and serving as host to the winter Olympics.

risa yokochi
risa yokochiGifu
12.12.2014

sapporo is so cold. I visit in march. but it was snowing. I went to sapporo TVtower. and I saw night view. it was so beautiful.

Reika Suzuki
Reika SuzukiKasugai
12.12.2014

there was a lot of snow. about 120miter from way. i was buried under the a lot of snow.

Planificați o călătorie în Japonia