Tachikawa

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Tachikawa se numără Jr東日本ホテルメッツ 久米川, 立川アーバンホテル și Jr東日本ホテルメッツ 立川 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Tachikawa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Tachikawa?

Recenzii membri (5)
Joyce Ng
Joyce NgLos Angeles
15.07.2014

Great area to visit. Loved the park with the sakura blossoms in the spring. Great shopping and variety of food places to eat.

Dona Wilson
Dona WilsonVestal
30.10.2012

From 12 Dec. 1956 until 8 May 1960, my parents and I lived on Tachikawa Air Force Base. We did the tourist bit when we could. The Tokyo Tower was being built when we were in Japan.

Julia Calkins
Julia CalkinsChula Vista
06.01.2017

Caught the plane to head home here. Fond memories.

Wiraka Suwanda
Wiraka SuwandaSukabumi
06.01.2017

how are you and how about you job whether fun ?

Planificați o călătorie în Japonia