Unzen

29 sept. 2019 - 30 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Unzen se numără 雲仙温泉 かけ流し自家源泉を持つ美食の宿 東園, 民宿 関荘 și Kohama Onsen Ryokan Fujiya în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Unzen, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Unzen

începând de la 374 lei
începând de la 503 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 296 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Unzen este aprilie, cu un preț mediu de 710 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 473 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 444 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Unzen, temperatura medie estimată în septembrie este 25,4°C/77,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 33,2°C/91,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,0°C/33,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Unzen este Aeroportul Amakusa (AXJ) (30,24 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Nagasaki (37,43 km) Saga (45,32 km) Kumamoto (56,11 km)

Planificați o călătorie în Japonia