Kuala Lumpur

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kuala Lumpur se numără KL Bintang Suites @ Times Square, Invito Hotel & Residence și Mckey66 Seri Bukit Ceylon Residence în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kuala Lumpur, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kuala Lumpur

începând de la 169 lei
începând de la 221 lei
începând de la 344 lei

Ce spun călătorii despre Kuala Lumpur?

9,8
Gurmanzi
8,6
Călători în familie
8,3
Excursionişti
7,8
Călători de aventură
7,4
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (726)
Kiko Mercado
Kiko Mercado
05.09.2019

Îmi place locul, sunt o persoană aventurieră .. Îmi place să merg din nou ca peștera bato și alte destinații turistice și istorice din Malaezia, cu adevărat Asia ..

A. F.
A. F.
19.12.2019

a powder keg waiting to explode. the simmering religious and racial tension amongst its diverse population is slowly destroying the

Hansa Jaaaaaaaa
Hansa Jaaaaaaaa
20.11.2019

แนะนำให้ไปร้านข้างทางค่ะ รีวิวคนไทยที่ไปคือไม่อร่อยสักที่ค่ะ จริงๆอยากแนะนำร้านตามข้างทางนะคะ หมาล่าบันหมี่ ถ้าใครชอบรสเผ็ดๆ แนะนำเลยค่ะ

Ya Aja
Ya Aja
04.11.2019

Saya bisa explore kuala lumpur dengam teman - teman. Budget yang dibutuhkan pun tidak begitu besar karena banyak pilihan. Suasana malam yang ramai membuat liburan kami terasa lebih menyenangkan. Serta kemudahan transportasi juga menjadi nilai plus

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 137 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kuala Lumpur este iulie, cu un preț mediu de 355 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 252 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 237 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kuala Lumpur, temperatura medie estimată în februarie este 28,4°C/83,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, martie, cu o medie de 33,5°C/92,3°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 23,3°C/73,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kuala Lumpur este Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah (SZB) (15,21 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kuala Lumpur International (44,00 km)

Planificați o călătorie în Malaezia