Kuantan

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kuantan se numără Fargo Boutique Hotel, Elite Hotel și Grand City Hotel II în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kuantan, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Kuantan?

9,8
Gurmanzi
6,5
Călători în familie
6,5
Iubitori de natură
Recenzii membri (13)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
26.02.2016

This place is the capital of Pahang. Pahang is the largedt state and many hot destination like Genting Highland, Cameron Highland, Fraser Hills and Cherating Beach.

Mary Marie
Mary Marie
06.01.2017

this place a little hot,but there were many interesting places like teluk chempedak,sungai lembing,bukit panorama and many more....

Wee Ming
Wee MingSingapore
27.02.2014

People in town have very unfriendly attitude

Sahaniah Rshad
Sahaniah RshadMalacca
23.05.2013

Planificați o călătorie în Malaezia