Shah Alam

22 ian. 2019 - 23 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Shah Alam se numără 1st Inn Hotel Shah Alam @ I-City, EV World Hotel Shah Alam 2 @ Uitm & Hospital Shah Alam și 1st Inn Hotel Shah Alam (SA20) în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Shah Alam, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Shah Alam

începând de la 88 lei
începând de la 192 lei
începând de la 168 lei

Ce spun călătorii despre Shah Alam?

9,8
Excursionişti
7,5
Călători în familie
Recenzii membri (8)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
08.09.2014

Shah Alam is the capital of Selangor State. There are many hot spots in Shah Alam such as i-city, the mosque and other buildings.

Mahmoud Almasry
Mahmoud AlmasryKhartoum North
06.01.2017

A fantastic Industrial city , holding the Cars factories and the global drinks labels factories also . Most of the citizens are Moslems .

Amir De La Rocha
Amir De La RochaMoscow
06.01.2017

Wonderful

mardhiah mohd rais
mardhiah mohd rais
22.04.2012

Planificați o călătorie în Malaezia