Gol

10 apr. 2020 - 11 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Gol se numără Guriset Høyfjellshotell, Stunning Home in Hemsedal w/ WiFi and 4 Bedrooms și Løstegård Hytter în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Gol, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Gol

începând de la 468 lei
începând de la 988 lei
începând de la 1.236 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 468 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Gol este decembrie, cu un preț mediu de 1.140 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 551 lei pe noapte. Acesta este cu 9% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 604 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Gol, temperatura medie estimată în aprilie este 3,3°C/37,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 20,6°C/69,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -10,1°C/13,8°F.

Planificați o călătorie în Norvegia