Gisborne

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Gisborne se numără Sunnynook Cottage, Gladstone Apartment și The Green House în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Gisborne, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Gisborne?

Recenzii membri (7)
Jojo Fox
Jojo FoxGisborne
03.12.2012

M@ home town Gisborne! Alwaze luv this town for itz slow moving ,laid back styles and the plentiful food sources available for us hea! Sun. surf and sandy beaches, bring on the summer!

Christine Braybrook
Christine BraybrookGisborne
06.01.2017

Best place in the East Coast of New Zealand, fantastic in the summer time to watch the locals jump off the railway bridge into the water

TeHamua Nikora
TeHamua NikoraGisborne
06.01.2017

Meanest place in the world!!! :-)

Fernando Coppi
Fernando CoppiAuckland
06.01.2017

Gisborne bridge

Planificați o călătorie în Noua Zeelandă