Wellington

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Wellington se numără InterContinental Wellington în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Wellington, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Wellington

începând de la 533 lei
începând de la 882 lei
începând de la 1.420 lei

Ce spun călătorii despre Wellington?

9,8
Excursionişti
9,2
Trendsetteri
8,7
Iubitori de artă şi design
7,6
Gurmanzi
7,5
Iubitori de natură
Recenzii membri (71)
Dennis farr
Dennis farr
18.01.2016

Windy.... windy... and guess what windy. That is what makes it so great. Once you laugh at yourself you can enjoy all that this town can offer.

tcoll
tcollCardiff
30.03.2015

Wellington has been my favourite city in New Zealand by far. I thought of it like a mini Melbourne, with a cool, eclectic vibe that doesn't try to hard. It has all the hallmarks of a great city - active and vibrant walkways

Becky Bates
Becky BatesSan Diego
28.10.2014

Funky, eclectic, and just plain cool. Wellington has a Bohemian vibe that jives with it's beachside ambience, making it seem like the offspring of San Francisco and San Diego. Definitely worthy of the Coolest Little Capital in the World title.

Nicole LaBarge
Nicole LaBargeWellington
12.09.2014

Had the winner of the Burger Wellington competition today at Charley Nobles. Yum!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 470 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Wellington este ianuarie, cu un preț mediu de 676 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 521 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 536 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Wellington, temperatura medie estimată în februarie este 16,6°C/61,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 18,6°C/65,5°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 7,7°C/45,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Wellington este Wellington (WLG) (4,66 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Paraparaumu (46,34 km) Picton (62,44 km)

Planificați o călătorie în Noua Zeelandă

În Wellington și în împrejurimi