Comparați și economisiți la hotelurile din Amsterdam

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Amsterdam

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Amsterdam sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Amsterdam. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Amsterdam

Amsterdam este capitala Olandei, un oraș care are foarte multe de oferit din diverse puncte de vedere. Este cel mai mare oraș al țării și aici au loc cele mai multe evenimente, culturale și sociale. Orașul este plin de diversitate culturală, prin urmare există o mulțime de locații în puteți să vă pierdeți cu orele.

Red Light District - Cartierul Roșu din Amsterdam are cu siguranță un număr mare de turiști. Prin urmare hotelurile pe care le veți găsi în această parte a orașului sunt numeroase. Dacă mergeți cu un grup de prieteni și doriți să savurați viața de noapte a orașului, atunci zona centrală este ideală pentru a vă căuta un hotel. Este o zonă agitată mai ales după lăsarea serii, când toate cluburile și străduțele prind viață, iar vitrinele Cartierului Roșu se lasă admirate.

În partea de sud-vest a orașului, în Piața Muzeelor, veți putea vizita o parte din renumitele muzee ale Amsterdamului care își deschid porțile în fața numeroșilor turiști care le calcă pragul. Dacă doriți să aveți parte de o vacanță liniștită și să profitați din plin partea culturală a Amsterdamului atunci zona de sud-vest este ideală pentru a vă căuta o cameră la hotel, pentru a închiria un apartament sau o cameră la hostel. Preferințele diferă în funcție și de persoanele cu care călătoriți. Dacă sunteți cu familia în Amsterdam probabil această zonă este printre cele mai liniștite, agitația din timpul zilei se va muta seara în zona centrală.

Cartierul Jordaan este locul perfect pentru a vă căuta un hotel dacă doriți să fiți aproape de galeriile de artă, să vă plimbați printre străduțele înguste, să cumpărați suveniruri și să poposiți chiar și pentru o clipă la una dintre cafenele care se găsesc aici. În districtul Pijb se află cea mai aglomerată și cunoscută piață în aer liber din Europa, piața Albert Cuyp. Dacă doriți să fiți cât mai aproape de acest „obiectiv turistic”, să îl vizitați și să vă minunați de toate lucrurile expuse acolo, atunci căutările pentru o cameră la hotel sau hostel trebuie să se concentreze în jurul zonei districtului Pijb.

Prețurile pentru cazare diferă în funcție de zona în care doriți să stați, în zona centrală vor fi cu siguranță mai ridicate, însă uneori puteți găsi prețuri destul de accesibile mai ales dacă decideți să rezervați din timp.