Amsterdam

19 feb. 2019 - 20 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Amsterdam se numără New West Inn Amsterdam, Volkshotel Amsterdam și Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Amsterdam, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Amsterdam

începând de la 502 lei
începând de la 661 lei
începând de la 1.294 lei

Ce spun călătorii despre Amsterdam?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
8,4
Iubitori de artă şi design
8,2
Iubitori de istorie
8,1
Gurmanzi
7,8
Călători de aventură
Recenzii membri (921)
Alejandro Chávez
Alejandro Chávez
04.02.2019

Ámsterdam es pintoresco, la gente es amable y es un lugar al que tienes que ir al menos una vez en la vida

Jocelyn  Vega
Jocelyn Vega
20.01.2019

Para ir una vez en la vida, merece la pena como ciudad, lo único malo es la cantidad de establecimientos de comida rápida, lo demás precioso!

Natalie Jernejcic
Natalie Jernejcic
15.01.2019

I had a great time here! There are wonderful museums! Just be sure to book them online ahead of time as tickets cannot be purchased at the door of the Anne Frank Museum! Amsterdam is very LGBTQ+ friendly and has a great music and night club scene! There are plenty of public parks, canals for boat rides and coffee shops to enjoy what Amsterdam is known best for!

Meshal Al-harbi
Meshal Al-harbi
12.01.2019

Amazing city , beautiful to qalk around, good sweet, at night not suitable for kids

Întrebări frecvente

Cea mai scumpă lună pentru cazare în Amsterdam este ianuarie, cu un preț mediu de 568 lei per noapte. Cea mai economică lună este ianuarie, cu un preț mediu de 568 lei per noapte.
Prețul mediu al unei camere de hotel în februarie este de obicei 819 lei pe noapte. Acesta este cu -44 lei% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 568 lei observat în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Olanda