Amsterdam

1 mar. 2020 - 2 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Preţ total pentru 1 noapte, 2 adulți, 1 cameră
Toate taxele și comisioanele sunt incluse, cu excepția taxei locale, dacă este cazul.
Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Amsterdam se numără Via Suites, ClinkNOORD Hostel și Budget Hotel Tourist Inn în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Amsterdam, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Amsterdam

începând de la 673 lei
începând de la 742 lei
începând de la 1.407 lei

Ce spun călătorii despre Amsterdam?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
8,4
Iubitori de istorie
8,0
Călători de aventură
7,8
Iubitori de artă şi design
7,7
Iubitori de natură
Recenzii membri (1468)
rosine  b
rosine b
28.04.2019

coffeeshops peste tot, buruienile sunt legale, Amsterdam nu este prietenos cu bugetul, dacă planificați o evadare ieftină

Daniela  Aranzulla
Daniela Aranzulla
19.04.2019

Pentru a vedea absolut și a trăi mai presus de toate. Faceți o plimbare cu bicicleta, intrați în toate muzeele, umblați în jur și admirați tot ceea ce Amsterdam are de oferit.

Ale  Mont
Ale Mont
01.04.2019

Destinație perfectă pentru a merge cu prietenii, familia sau singuri. Este important să fii deschis la experiențe noi și cu o minte fără prejudecăți. Am cunoscut oameni minunați și m-am distrat tot timpul. Sentimentul de libertate și bunăstare, un loc care îmbrățișează și nu renunță.

Luisa Santaniello
Luisa Santaniello
15.03.2019

Amsterdamul este absurd, spații uriașe, mâncare peste tot, oamenii sunt foarte prietenoși. În afară de vremea adesea gri (vorbim despre luna ianuarie) nu a fost atât de rece!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 722 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Amsterdam este iunie, cu un preț mediu de 1.089 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 945 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Amsterdam, temperatura medie estimată în februarie este 4,4°C/39,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 20,2°C/68,4°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de 1,0°C/33,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Amsterdam este Amsterdam Schiphol (AMS) (11,04 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Rotterdam (55,16 km)

Planificați o călătorie în Olanda