Nijmegen

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Nijmegen se numără De Laeckens, Ooysedijk 9 și Klein Linnen în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Nijmegen, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Nijmegen?

Recenzii membri (7)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
30.06.2014

Nijmegen is a municipality and a city in the east of the Netherlands, near the German border. It is considered to be the oldest city in The Netherlands and celebrated its 2000th year of existence in 2005. We enjoyed just walking around and seeing the buildings of the city.

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
06.01.2017

A gorgeous old city seemingly stuck in the past - the oldest city in the Netherlands, whose recorded history dates back to the first century BC, and which contains several Roman ruins and part of the ancient city wall. Its cobblestone streets and open square are so perfectly Europe, you’ll drool.

Janina Cuch
Janina CuchNijmegen
06.01.2017

4-daagse festen

Chandon Paul
Chandon PaulLondon
06.01.2017

I come here every year third week in July for the Vierdaagse!

Planificați o călătorie în Olanda