Zwolle

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Zwolle se numără Hotel Oldenburg, B&B Kort Jakje și De Pelsertoren în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Zwolle, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Zwolle?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Iubitori de artă şi design
9,8
Călători în familie
Recenzii membri (5)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
13.05.2016

Museum De Fundatie, in Zwolle is one of my favorite museums in the Province Overijssel in the Netherlands. Also their dependance Castle Nijenhuis in the village Heino/Wijhe, near Zwolle, has a wonderful art collection. Zwolle itself is a wonderful ancient city for walking and shopping.

Amir Ebrahimi
Amir Ebrahimi
06.01.2017

عکس برای نشان دادن احساسی است که انسان میخواهد با دیگران به مشارکت گذارد ------------------------------------------- Photos show the human emotion that wants to share with others will

ajsela Saljic
ajsela SaljicSarajevo
26.06.2012

viajeglobal
viajeglobalFlorianopolis
04.03.2012

Planificați o călătorie în Olanda