Panama (Oraş)

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Panama (Oraş) se numără Eurostars Panama City, Hilton Garden Inn Panama și Riande Granada Urban Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Panama (Oraş), făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Panama (Oraş)

începând de la 204 lei
începând de la 356 lei
începând de la 590 lei

Ce spun călătorii despre Panama (Oraş)?

9,8
Călători de aventură
8,9
Călători business
7,9
Călători în familie
7,6
Iubitori de istorie
7,2
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (83)
Krizthina Ch
Krizthina Ch
05.01.2019

Tiene que ir Si o Si, ir al canal de Panama, al casco viejo, al mercado de mariscos, a la cinta costera y si tienen tiempo ir al archipielago de San Blas

Amanda Souza
Amanda Souza
23.11.2018

Um país pequeno, mas ao mesmo tempo rico em cultura, paisagem lindas e história de um povo alegre e acolhedor. AMO DEMAIS!!!

Theresa & Mike R
Theresa & Mike RSonoma
10.04.2016

friendly people! Contemporary architecture. Amazing food. Dont miss all the different ceviches at the fish market! Great walking city.

Emilia Pont
Emilia PontPanama City
20.09.2015

One of the best cities I've ever been to! And to think that I actually live here is beautiful❤️

Planificați o călătorie în Panama