Hoteluri în Puerto Maldonado

Găsește cel mai bun hotel din Puerto Maldonado pentru datele tale, în funcție de preț sau de preferințe

Compară oferte de hoteluri de la sute de operatori, toate într-un singur loc

Caută hoteluri în Puerto Maldonado cu anulare gratuită sau scoruri excelente

Operatori hotelieri de încredere din Puerto Maldonado

Afișează toate hotelurile din Puerto Maldonado

hotel-map-preview-background

Ședere de lux sau escapadă economică?

Indiferent că ești în căutarea unui confort de 5 stele sau a unei soluții economice, noi efectuăm căutarea, pentru ca tu să ai parte de un somn ușor în timpul șederii tale în Puerto Maldonado.

Găsește un hotel în centrul acțiunii din Puerto Maldonado

Scapă de cozile la atracțiile de top din Puerto Maldonado alegând o cazare din apropiere.

Nu rata o ofertă excelentă

Fii cu un pas înainte. Găsește călătorii la cel mai bun raport calitate/preț beneficiind de cele mai recente oferte, sugestii și noutăți.

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Puerto Maldonado se numără Hotel Jose Antonios Inn, Hotel Tambopata Inn și Hotel Puerto Amazonico în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Puerto Maldonado, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cum găsești hoteluri ieftine în Puerto Maldonado: Întrebări frecvente

În Puerto Maldonado, temperatura medie estimată în martie este de 25°C. Cea mai călduroasă lună este în mod normal luna octombrie, cu o medie de 33°C. Cea mai friguroasă lună este mai, cu temperaturi medii de 20°C. Luna cu cele mai multe precipitații este februarie, iar cea mai uscată lună este iulie.
Poți oricând să anulezi sau să modifici rezervarea la hotel, dacă este nevoie, dar caută hoteluri din Puerto Maldonado cu opțiuni de anulare gratuită sau de rezervare flexibilă, dacă dorești să-ți protejezi banii. Unele hoteluri îți permit să anulezi și să-ți primești banii înapoi dacă ți se schimbă planurile.
Desigur, cea mai ieftină ofertă de hotel pe care am găsit-o în următoarele 7 zile este la 69 lei pe noapte. Dacă ai nevoie de cazare în următoarele 24 de ore, ți-am găsit un loc de cazare la 69 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în timpul săptămânii este de 310 lei pe noapte, iar prețul mediu în weekend este de 315 lei. În general, se pare că cea mai ieftină zi pentru a rezerva o cazare în Puerto Maldonado ar putea fi marți.
Cel mai apropiat aeroport de Puerto Maldonado este aeroportul Puerto Maldonado (PEM), care se află la 5.0 km de centrul orașului Puerto Maldonado.
Am analizat câteva numere din calendarul nostru și am constatat că marți este cea mai ieftină zi pentru a rezerva un hotel în Puerto Maldonado. Iar cea mai scumpă zi pare să fie luni.
Folosim prețuri indicative pe această pagină, pentru a vă ajuta să alegeți dintr-un număr mare de opțiuni. Prețurile de pe această pagină sunt estimări indicative bazate pe căutările efectuate de călători pe Skyscanner și pot suferi modificări.

Mai multe opțiuni de călătorie