Łódź

26 feb. 2020 - 27 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Łódź se numără Novotel Lodz Centrum, Hotel Mazowiecki și Hotel Światowit în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Łódź, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Łódź

începând de la 253 lei
începând de la 421 lei

Ce spun călătorii despre Łódź?

9,8
Iubitori de istorie
8,5
Iubitori de artă şi design
8,5
Gurmanzi
6,4
Călători în familie
Recenzii membri (11)
Julia P
Julia PLondra
06.01.2017

Lodz is an interestingly industrial city that has done quite a bit to modernize itself in recent years. There are some funky little cafes that pay tribute to the Polish avant garde theater tradition (Grotowski and co.) and a big museum/shopping complex that holds rotating exhibitions. The main street is pedestrianized and full of interesting cafes, restaurants and shops. The thing I was most surprised/impressed by however? The really high quality of Polish pastry, from almost any little hole in the wall shop.

Bartek Bartek
Bartek Bartek
27.01.2020

Brzydkie miasto i mało atrakcji

Lorenzo T
Lorenzo T
18.08.2019

Pawel Lipka
Pawel LipkaŁódź
09.02.2014

D

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 202 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Łódź este septembrie, cu un preț mediu de 426 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 230 lei pe noapte. Acesta este cu 20% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 277 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Łódź, temperatura medie estimată în februarie este 0,1°C/32,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 24,4°C/75,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -3,7°C/25,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Łódź este Łódź (LCJ) (5,74 km).

Planificați o călătorie în Polonia