Varşovia

5 mar. 2020 - 6 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Varşovia se numără Vienna House Mokotow Warsaw, DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw și Golden Tulip Warsaw Airport în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Varşovia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Varşovia

începând de la 254 lei
începând de la 372 lei
începând de la 709 lei

Ce spun călătorii despre Varşovia?

9,8
Iubitori de istorie
7,8
Gurmanzi
7,3
Călători în familie
7,2
Iubitori de natură
6,9
Excursionişti
Recenzii membri (140)
Halyna  Repetska
Halyna Repetska
07.07.2019

Oras frumos. Puteți, de asemenea, să mergeți la palatul regal și la muzeul oamenilor de știință și să vă bucurați peste tot. Comunicare buna.

Liiiz Q
Liiiz Q
02.05.2019

Structură surprinzătoare, foarte izbitoare și ușor de navigat. Pur și simplu oraș.

Andrea Włochy
Andrea Włochy
17.04.2019

Oraș foarte frumos, curat, politicos, bogat în istorie .... etc Frumos Varșovia și toată Polonia, care merită absolut să fie vizitate fără grabă .....

Wandering Sober
Wandering SoberAtyrau
04.01.2018

Orașul este un pic picant. Am mers pe jos peste tot și am avut o mulțime de mâncare incredibilă. După o excursie de aproximativ 40 de kilometri prin parcul național, am văzut un tip beat care a fost luat de prietenii săi și un bloc mai târziu sa luptat cu șoferul. Era cam cam sângeroasă, prietenul comunist din scaunul pentru pasageri nu a ieșit niciodată din mașină și râdea.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 230 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Varşovia este iunie, cu un preț mediu de 300 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 265 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Varşovia, temperatura medie estimată în februarie este -0,1°C/31,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 24,8°C/76,6°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -4,0°C/24,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Varşovia este Varşovia-Chopin (WAW) (7,66 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Warszawa Modlin (34,30 km)

Planificați o călătorie în Polonia