Furnas

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Furnas se numără Vale dos Encantos, Casa do Vale das Furnas și Casa Abacate în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Furnas, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Furnas?

9,8
Iubitori de istorie
9,4
Sănătate
9,4
Iubitori de natură
9,4
Călători eco
Recenzii membri (4)
ClaudioSe
ClaudioSeMilan
02.10.2017

I recommend to sleep in Furnas village, where there are plenty of nice accomodation, instead of just coming for a day trip to enjoy the trails and hot springs. One full day was defintely not enough in my favourite place in Sao Miguel!

Ana Rita Bras
Ana Rita BrasPorto
28.08.2017

Furnas village is quite pleasant, a lot of restaurants, everything on a walking distance ( terra nostra garden and poça dona beija).

Dan Sauvé
Dan SauvéBarrie
24.06.2012

maria joao
maria joaoPorto
14.05.2014

Planificați o călătorie în Portugalia