Matosinhos

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Matosinhos se numără Oporto Sardinha Studio, Matosinho's Palace și 3 Rooms Beach Apartment Matosinhos în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Matosinhos, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Matosinhos?

9,8
Călători eco
8,4
Iubitori de natură
6,7
Căutători spirituali
6,7
Călători de aventură
6,7
Gurmanzi
Recenzii membri (4)
ClaudioSe
ClaudioSeMilan
06.07.2017

The best fish Restaurants (many with popular prices) are in Matosinhos. This beach area in Porto is also the starting point for people that walk the Camino Portugues de la Costa

Meg San
Meg SanArouca
06.01.2017

yyuhu

iviaggidiclach
iviaggidiclachMilan
07.06.2018

Matosinhos, 8 km a nord rispetto al centro, è una grande e ventosa spiaggia e soprattutto il porto marittimo di Porto (che nella città ha invece un Porto fluviale). Qui si trovano i migliori ristoranti della città per mangiare pesce fresco.

Yone Marçal
Yone MarçalSão Miguel (Lisbon)
11.09.2016

Planificați o călătorie în Portugalia