Porto

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Porto se numără Eurostars Heroismo, The House Ribeira Porto Hotel - S.Hotels Collection și The Artist Porto Hotel & Bistrô – S.Hotels Collection în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Porto, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Porto

începând de la 297 lei
începând de la 485 lei
începând de la 884 lei

Ce spun călătorii despre Porto?

9,8
Iubitori de istorie
9,1
Gurmanzi
8,0
Călători în familie
8,0
Iubitori de natură
6,9
Sănătate
Recenzii membri (341)
Esther Fernandez
Esther Fernandez
12.09.2019

Este într-adevăr un loc frumos și economic, îl recomand la fel de mult pentru familii, cupluri sau chiar singur.

Bárbara Banha
Bárbara Banha
10.09.2019

Orașul este frumos, sunt din Lisabona și mărturisesc că am preferat să trăiesc în Porto doar pentru magia care ne înconjoară. Clădirile, oamenii, întregul mediu este uimitor

Belen .
Belen .
05.09.2019

Escapare de weekend Vederi bune de la râu Recomand să mănânci pe piața Gaia.

Michelle Shields
Michelle Shields
10.07.2019

Porto este un oraș minunat, cu mult farmec și caracter. Casele colorate și străzile mici, abrupte sunt fermecătoare și sunt multe de descoperit. Mâncarea este delicioasă și există ceva pentru fiecare buget!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 308 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Porto este iulie, cu un preț mediu de 479 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 399 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Porto, temperatura medie estimată în februarie este 11,0°C/51,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 24,9°C/76,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 6,2°C/43,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Porto este Porto (OPO) (11,93 km).

Planificați o călătorie în Portugalia