Bristol

21 feb. 2019 - 22 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bristol se numără Bristol Marriott Hotel City Centre, Bristol Marriott Royal Hotel și Best Western Henbury Lodge Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bristol, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bristol

începând de la 573 lei
începând de la 751 lei

Ce spun călătorii despre Bristol?

9,8
Iubitori de artă şi design
8,5
Studenţi
8,3
Călători eco
7,9
Iubitori de natură
7,2
Iubitori de istorie
Recenzii membri (56)
Gill & Philip M
Gill & Philip MLondra
01.02.2016

Loads to do - SS Great Britain, Clifton Suspension Bridge, Cabot Tower, Zoo, Aquarium and shopping plus much more.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
01.08.2013

Surprisingly exceeded my expectations as I sailed in here for the Harbour Festival. It is such a lively place with so many things going on with things to do and the art and general landscaping is just brilliant! A great city.

Ben Greenwood
Ben GreenwoodManchester
23.01.2013

Home of my mother, as it goes, but also a good night out, in and around the Clifton area at least. Very nice Lebanese restaurant there.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
14.01.2013

This was a day trip from London and a nice city to visit. We had lunch here and enjoyed walking around the city.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 444 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bristol este ianuarie, cu un preț mediu de 444 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 494 lei pe noapte. Acesta este cu 0% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 495 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Regatul Unit

În Bristol și în împrejurimi