Carlisle

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Carlisle se numără Whirligig Cottage, Abberley House și Rose Cottage, Crosby on Eden în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Carlisle, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Carlisle?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Iubitori de natură
7,4
Studenţi
Recenzii membri (8)
Chris Behr
Chris BehrEdinburgh
30.06.2018

I’ve visited Carlisle a few times when passing through. If you’re making the drive down south it’s a great stop-off point, with a decent amount to explore. I’m not sure I’d make a trip here specifically through.

Maarten Freriks
Maarten FreriksDelft
11.08.2014

Friendly small city. Good to stay over for a night, but besides a castle, and a museum, not so much to do.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
02.11.2017

Great, livable city at the Scottish/English border. Close to Hadrian's Wall and a good jumping off point for the Lake District. Nice cathedral and impressive castle too.

Jacqueline R
Jacqueline R
14.02.2016

Lots off history here too with the castle to visit and lots of shopping

Planificați o călătorie în Regatul Unit