Guildford

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Guildford se numără Roomspace Serviced Apartments - The Residence, Guildown Court By Esa și Orchard Paddocks Apartment în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Guildford, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Guildford?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Călători în familie
7,5
Studenţi
Recenzii membri (3)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
12.08.2018

Great place for a day out from London. Technically within the stock broker belt and commutable via Clapham High Street, Vauxhall or Waterloo. Scenic with an ancient Norman castle. Nice vibe.

Emma Pilgrim
Emma PilgrimGuildford
06.01.2017

Beautiful place to live and so historical. Fairly big town, that has a lot of side and back streets you can get lost in!

Jenny Arias R
Jenny Arias RMadrid
04.10.2012

Planificați o călătorie în Regatul Unit