Hoteluri Holiday Inn în Nottingham

Găsește cele mai bune hoteluri Holiday Inn din Nottingham, în funcție de preț sau de preferințe

Compară mii de oferte Holiday Inn în Nottingham într-un singur loc

Caută hoteluri Holiday Inn în Nottingham cu anulare gratuită

Toți furnizorii de încredere de hoteluri în Nottingham, într-un singur loc

Afișează toate hotelurile Holiday Inn din Nottingham

hotel-map-preview-background

Informații rapide

Iată tot ce trebuie să știi înainte de plecare, ca să poți dormi fără griji.
Numărul de hoteluri Holiday Inn în Nottingham2
Cel mai bun preț găsitHoliday Inn Derby - Nottingham M1, Jct.25, 353 lei
Cel mai popular hotel de la Holiday InnHoliday Inn Derby - Nottingham M1, Jct.25, începând de la 353 lei
Hotelul Holiday Inn cel mai bine evaluatHoliday Inn Nottingham, începând de la 457 lei
Preț mediu416 lei

Cum să-ți găsești hotelul Holiday Inn ideal din Nottingham: întrebări frecvente

În Nottingham, temperatura medie estimată în mai este de 11°C. Cea mai călduroasă lună este în mod normal luna iulie, cu o medie de 20°C. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1°C. Luna cu cele mai multe precipitații este octombrie, iar cea mai uscată lună este martie.
O mulțime de hoteluri oferă opțiuni de rezervări care pot fi modificate sau anulare gratuită într-un anumit interval de timp înainte de sejur. Atunci când cauți pe Skyscanner, s-ar putea să găsești oferte de la Holiday Inn în Nottingham cu acest tip de flexibilitate.
Da, multe hoteluri mari reduc tarifele camerelor, în cazul în care multe camere sunt încă neocupate. Vrei să-ți încerci norocul? Este posibil ca tarifele de la Holiday Inn din Nottingham să scadă puțin în zilele premergătoare călătoriei.
Nu este un secret faptul că, adeseori, călătorii pricepuți nu rezervă în weekend pentru a evita aglomerația și prețurile exagerate ale zborurilor sau trenurilor. Când vine vorba de tarifele camerelor de la hotelurile Holiday Inn din Nottingham, se pare că acestea sunt în jur de 576 lei pentru nopțile de vineri, sâmbătă și duminică, față de 587 lei în timpul săptămânii.
Dacă vrei să obții cea mai ieftină cameră, încearcă să rezervi un hotel Holiday Inn în oraș într-o duminică: aceasta este ziua în care prețurile sunt cele mai mici.
Am analizat toate datele privind prețurile pe care le-am putut găsi pe internet și se pare că cea mai ieftină lună pentru a rezerva un hotel Holiday Inn în Nottingham este în noiembrie, cu un preț mediu de 509 lei pe noapte. Cea mai scumpă lună este iulie, când tariful mediu al camerei poate crește la 717 lei.
Cel mai mic tarif de cameră pentru hotelurile Holiday Inn din Nottingham pe care l-am găsit pentru weekendul viitor este de 590 lei la Holiday Inn Derby - Nottingham M1, Jct.25. Iar pentru weekendul care urmează după acesta (25 mai 2024), se pare că tariful camerelor de la Holiday Inn Derby - Nottingham M1, Jct.25 este de 625 lei.
Folosim prețuri indicative pe această pagină, pentru a vă ajuta să alegeți dintr-un număr mare de opțiuni. Prețurile de pe această pagină sunt estimări indicative bazate pe căutările efectuate de călători pe Skyscanner și pot suferi modificări.