Chişinău

5 mar. 2020 - 6 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Chişinău se numără Shadow Boutique Hotel & Spa, Art-Rustic Boutique Hotel și Radisson Blu Leogrand Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Chişinău, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Chişinău

începând de la 244 lei
începând de la 393 lei
începând de la 616 lei

Ce spun călătorii despre Chişinău?

9,8
Călători în familie
7,9
Iubitori de istorie
7,9
Gurmanzi
7,1
Călători de aventură
7,1
Iubitori de natură
Recenzii membri (40)
paige
paigeJuneau
23.10.2011

Moldova!

джу мерк
джу мерк
28.12.2018

O mulțime de natură, dar țara nu este dezvoltată, ca și cum ar rămâne în URSS: (... dar dacă iubiți natura, asta este ceea ce aveți nevoie.

Tonino Opinion
Tonino Opinion
15.12.2018

Un loc liniștit și melancolic, în împrejurimi există inspirații. Un loc de gândit.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
06.02.2017

Chișinăul este capitala Moldovei. Există câteva arhitecturi interesante aici. Dacă sunteți interesat de istoria Uniunii Sovietice, ați găsi acest loc destul de intrigant. Opțiunile de transport public sunt decente, costul vieții este destul de scăzut, iar în oraș există multe restaurante și cafenele interesante.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 206 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Chişinău este septembrie, cu un preț mediu de 625 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 218 lei pe noapte. Acesta este cu 15% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 252 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Chişinău, temperatura medie estimată în februarie este 0,1°C/32,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 27,8°C/82,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -3,9°C/25,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Chişinău este Chişinău (KIV) (14,09 km).

Planificați o călătorie în Republica Moldova