Chişinău

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Chişinău se numără Shadow Boutique Hotel & Spa, Thomas Albert și Weekend Boutique Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Chişinău, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Chişinău?

9,8
Iubitori de istorie
9,6
Trendsetteri
9,4
Excursionişti
7,5
Gurmanzi
7,5
Iubitori de natură
Recenzii membri (16)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
06.02.2017

Chisinau is the capital city of Moldova. There are some interesting architecture here. If you are interested in Soviet Union history, you'd find this place quite intriguing. Public transportation options are decent, cost of living is quite low, and there are many interesting restaurants and coffee shops in town.

Maria Erica
Maria EricaHorsens
06.01.2017

I really liked all the trees that made you feel, that you are in a forrest when you in the city-center, and the atmosphere was nice and calm

Victoria Sirbu
Victoria SirbuNisporeni
14.04.2013

great city

Tanika Cataraga
Tanika CataragaScandiano
01.08.2012

Planificați o călătorie în Republica Moldova