Hoteluri în Anqing

Găsește cel mai bun hotel din Anqing pentru datele tale, în funcție de preț sau de preferințe

Compară oferte de hoteluri de la sute de operatori, toate într-un singur loc

Caută hoteluri în Anqing cu anulare gratuită sau scoruri excelente

Operatori hotelieri de încredere din Anqing

Afișează toate hotelurile din Anqing

hotel-map-preview-background

Nu găsești hotelul potrivit?

Caută toate hotelurile disponibile în apropiere de Anqing. Găsește-l pe cel potrivit pentru tine.

Ședere de lux sau escapadă economică?

Indiferent că ești în căutarea unui confort de 5 stele sau a unei soluții economice, noi efectuăm căutarea, pentru ca tu să ai parte de un somn ușor în timpul șederii tale în Anqing.

Găsește un hotel în centrul acțiunii din Anqing

Scapă de cozile la atracțiile de top din Anqing alegând o cazare din apropiere.

Informații rapide

Iată tot ce trebuie să știi înainte de plecare, ca să poți dormi fără griji.
Preț mediu pentru un hotel de 4 stele162 lei pe noapte
Preț mediu pentru un hotel de 5 stele244 lei pe noapte

Nu rata o ofertă excelentă

Fii cu un pas înainte. Găsește călătorii la cel mai bun raport calitate/preț beneficiind de cele mai recente oferte, sugestii și noutăți.

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Anqing se numără Anqing Hotel, ANQING Parkview International Hotel și Royalton Anqing Huifeng Wuyue Plaza în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Anqing, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cum găsești hoteluri ieftine în Anqing: Întrebări frecvente

În Anqing, temperatura medie estimată în martie este de 10°C. Cea mai călduroasă lună este în mod normal luna iulie, cu o medie de 31°C. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -1°C. Luna cu cele mai multe precipitații este iunie, iar cea mai uscată lună este decembrie.
Poți oricând să anulezi sau să modifici rezervarea la hotel, dacă este nevoie, dar caută hoteluri din Anqing cu opțiuni de anulare gratuită sau de rezervare flexibilă, dacă dorești să-ți protejezi banii. Unele hoteluri îți permit să anulezi și să-ți primești banii înapoi dacă ți se schimbă planurile.
Desigur, cea mai ieftină ofertă de hotel pe care am găsit-o în următoarele 7 zile este la 17 lei pe noapte. Dacă ai nevoie de cazare în următoarele 24 de ore, ți-am găsit un loc de cazare la 17 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în timpul săptămânii este de 143 lei pe noapte, iar prețul mediu în weekend este de 124 lei. În general, se pare că cea mai ieftină zi pentru a rezerva o cazare în Anqing ar putea fi duminică.
Cel mai apropiat aeroport de Anqing este aeroportul Anqing (AQG), care se află la 2.4 km de centrul orașului Anqing.

Alte aeroporturi includ:

Aeroportul Chizhou Jiuhuashan (64.8 km).
Am analizat câteva numere din calendarul nostru și am constatat că duminică este cea mai ieftină zi pentru a rezerva un hotel în Anqing. Iar cea mai scumpă zi pare să fie vineri.
În prezent, prețul mediu al unui hotel de 3 stele în Anqing este de aproximativ 232 lei pe noapte. Iar cel mai ieftin hotel de 3 stele pe care l-am găsit este de 162 lei pe noapte.
În prezent, prețul mediu al unui hotel de 4 stele în Anqing este de aproximativ 232 lei pe noapte. Iar cel mai ieftin hotel de 4 stele pe care l-am găsit este de 162 lei pe noapte.
În prezent, prețul mediu al unui hotel de 5 stele în Anqing este de aproximativ 232 lei pe noapte. Iar cel mai ieftin hotel de 5 stele pe care l-am găsit este de 162 lei pe noapte.
Folosim prețuri indicative pe această pagină, pentru a vă ajuta să alegeți dintr-un număr mare de opțiuni. Prețurile de pe această pagină sunt estimări indicative bazate pe căutările efectuate de călători pe Skyscanner și pot suferi modificări.

Mai multe opțiuni de călătorie