Chengdu

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Chengdu se numără ChengDu Garden City Hotel, Folk Inn-chengdu și Chengdu Warner Boutique Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Chengdu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Chengdu?

9,8
Călători de aventură
9,2
Iubitori de artă şi design
7,7
Gurmanzi
7,2
Călători eco
6,9
Excursionişti
Recenzii membri (81)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
27.02.2017

I love the old city of Chengdu, it truly feels like real China to me. The architecture, the food, and the atmosphere was great, a must see city in China!

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
03.10.2016

Want to watch cute and beautiful pandas? Come to the hometown of pandas and took their cute photos. They really cute and not let you disappointed.

WECHAT ID is chinaze008
WECHAT ID is chinaze008Chengdu
26.09.2015

I like this city . U can call me to be your paid guide during your stay in Chengdu. My WECHAT app ID. is chinaze008

Elliot ForFreedom
Elliot ForFreedomBangkok
19.08.2015

Chengdu, ancient Chinese name is Heaven. Yes, it is a very nice place to visit

Planificați o călătorie în Republica Populară Chineză