Daxian

22 feb. 2019 - 23 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Daxian se numără Thank Inn Chain Hotel Sichuan Dazhou Tongchuan Dis. Railway Station, Thank Inn Chain Hotel Sichuan Dazhou Middle Tongchuan Road și Weishideng Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Daxian, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Daxian

începând de la 137 lei
începând de la 165 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 104 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Daxian este ianuarie, cu un preț mediu de 104 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 99 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 103 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Republica Populară Chineză