Luoyang

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Luoyang se numără JI Hotel Luoyang Wanda, Luoyang Peony City Hotel și Atour Hotel Luoyang Mingtang în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Luoyang, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Luoyang?

9,8
Iubitori de istorie
6,9
Excursionişti
6,9
Călători de aventură
6,8
Căutători spirituali
6,7
Gurmanzi
Recenzii membri (5)
Jenny Rich "Jenny is Free"
Jenny Rich "Jenny is Free"Beijing
02.04.2017

This city has a lot to offer beyond the Longmen Grottoes and White Horse Temple (while those still are great sites in China!). There is a lovely old town and good eats in the city centre. It is probably the liveliest city in Henan. Be sure to come in the spring for the peonies!

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
28.07.2016

Luoyang is an old town of China. It is beautiful and popular destination. If you are interestef, sure you will check this place out.

André Almengor
André AlmengorGuatemala City
31.08.2012

林 檀
林 檀Beijing
04.06.2015

Planificați o călătorie în Republica Populară Chineză