Shennongjia

22 apr. 2019 - 23 apr. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Shennongjia se numără Weilaicheng Hotel, Zixia Boutique Hotel și Fastrest Inn în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Shennongjia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Shennongjia

începând de la 49 lei
începând de la 71 lei
începând de la 228 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 104 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Shennongjia este noiembrie, cu un preț mediu de 275 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 203 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 177 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Shennongjia, temperatura medie estimată în aprilie este 13,6°C/56,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iunie, cu o medie de 26,6°C/79,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -0,2°C/31,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Shennongjia este Shennongjia Hongping (HPG) (33,78 km).

Planificați o călătorie în Republica Populară Chineză