Alba Iulia

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Alba Iulia se numără Apartament Del Dodo, Bulevard Residence și Step Inn în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Alba Iulia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Alba Iulia?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Călători eco
6,7
Călători de aventură
Recenzii membri (4)
Raul F
Raul FSibiu
06.06.2015

Alba Carolina Citadel is a fortress with bastions type Vauban [1] built in the early eighteenth century in the medieval town of Alba Iulia on Citadel Hill , playing the role of fortification strategic defense of the Habsburg Empire 's military efforts against the Ottoman Empire [1] and to strengthen the Habsburg power locally.

filip
filipBucharest
06.01.2017

Big Habsburg fortress and a couple other landmarks, such as a Roman Catholic cathedral and the Orthodox Unification Cathedral.

Silvian Costache
Silvian CostacheBucharest
28.06.2012

Gérard Najem
Gérard NajemBeirut
07.04.2015

Planificați o călătorie în România