Cluj-Napoca

17 feb. 2019 - 18 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cluj-Napoca se numără Hotel Ary, Hotel Sunny Hill și Hotel Premier în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cluj-Napoca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cluj-Napoca

începând de la 211 lei
începând de la 284 lei
începând de la 458 lei

Ce spun călătorii despre Cluj-Napoca?

9,8
Excursionişti
9,8
Iubitori de istorie
8,3
Călători în familie
8,1
Călători de aventură
Recenzii membri (21)
menyhart Emanuel
menyhart Emanuel
06.01.2017

este frumos orasul

Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
24.09.2017

Al norte de Rumania, Cluj Napoca es la ciudad universitaria por excelencia del país. Ambiente juvenil, buenos precios en hostels, gran oferta de bares y lugares para comer. Es un buen lugar para empezar a conocer una Rumania, en este caso con bastante influencia húngara en su arquitectura. La ciudad es amena y elegante para caminatas por los senderos del río Somes pequeño, también para conocer sus palacios como el Bánffy que guarda el museo de Bellas Artes, la casa del héroe Matias Corvin, la iglesia católica de San Miguel en la plaza Unirii, la más importante de la ciudad y la Catedral ortodoxa ubicada en la Plaza Mihai Viteazul.

Miklos Botond
Miklos Botond
06.01.2017

This city has a lot off huge buildings with interesting structures, quite some monuments and a lot of universities.

Jessica Nyiredi
Jessica NyirediBillerica
06.01.2017

My family is originally from Cluj (I was born here in the states) but I was lucky enough to take a trip here to visit some relatives back in 2009. I spent alot of my time with family and did little sight seeing but all in all cluj was a lovely city. Warning: beware of gypsies! They will come right up to you and haggle and hustle you for money

Întrebări frecvente

Cea mai scumpă lună pentru cazare în Cluj-Napoca este decembrie, cu un preț mediu de 704 lei per noapte. Cea mai economică lună este ianuarie, cu un preț mediu de 217 lei per noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în este, de obicei, per noapte. Acesta este cu 3 lei% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 222 lei din ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în România