Cluj-Napoca

24 feb. 2020 - 25 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cluj-Napoca se numără Pensiunea Verona Cluj Aeroport, Hotel Premier și Hotel Ary în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cluj-Napoca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cluj-Napoca

începând de la 250 lei
începând de la 339 lei
începând de la 552 lei

Ce spun călătorii despre Cluj-Napoca?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Iubitori ai vieţii de noapte
7,5
Gurmanzi
7,5
Iubitori de natură
7,5
Excursionişti
Recenzii membri (39)
menyhart Emanuel
menyhart Emanuel
06.01.2017

este frumos orasul

Marcelo Borrego
Marcelo BorregoBuenos Aires
24.09.2017

În partea de nord a României, Cluj Napoca este orașul universitar prin excelență al țării. Atmosferă tânără, prețuri bune în pensiuni, o mare ofertă de baruri și locuri de luat masa. Este un loc bun pentru a începe să cunoști România, în acest caz cu multă influență maghiară în arhitectura sa. Orașul este plăcut și elegant pentru plimbări pe urmele micului râu Somes, de asemenea, pentru a cunoaște palatele sale ca Bánffy care păstrează Muzeul de Arte Frumoase, casa eroului Matias Corvin, biserica catolică din San Miguel în piața Unirii, cele mai importante din oraș și catedrala ortodoxă din Plaza Mihai Viteazul.

Miklos Botond
Miklos Botond
06.01.2017

Acest oraș are o mulțime de clădiri uriașe, cu structuri interesante, numeroase monumente și numeroase universități.

Jessica Nyiredi
Jessica NyirediBillerica
06.01.2017

Familia mea este originara din Cluj (m-am nascut aici in state), dar am fost destul de norocoasa sa fac o excursie aici pentru a vizita rude in anul 2009. Am petrecut mult timp cu familia si am vazut putin dar totul cluj a fost un oraș minunat. Atenție: aveți grijă de țigani! Ei vor veni până la voi și vă vor lăuda și vă vor face bani

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 230 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Cluj-Napoca este august, cu un preț mediu de 333 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 247 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 259 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Cluj-Napoca, temperatura medie estimată în februarie este -0,9°C/30,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 25,6°C/78,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -6,6°C/20,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Cluj-Napoca este Cluj-Napoca (CLJ) (6,39 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Târgu Mureş (70,97 km)

Planificați o călătorie în România