Iaşi

18 feb. 2019 - 19 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Iaşi se numără Hotel International Iasi, Pleiada Boutique Hotel & Spa și Unirea Hotel & Spa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Iaşi, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Iaşi?

Recenzii membri (11)
M N
M NIaşi
23.05.2013

The city is great and you should visit it during the summer when everything is green. Still any time you visit, you should visit the Mamma Mia restaurant. The food is amazing and you will have the chance to taste the best pizza in town! You can also visit their site: http://www.mammamia.ro

Ruben Ism
Ruben IsmLos Angeles
06.01.2017

Had an interesting few days here. Mostly a quite town but there at 5 universities in iasi so it does get hectic with student parties at night

John Signup
John SignupChicago
06.01.2017

great people great vibe!

popescu pop
popescu pop
26.11.2018

Întrebări frecvente

Cea mai scumpă lună pentru cazare în Iaşi este decembrie, cu un preț mediu de 184 lei per noapte. Cea mai economică lună este ianuarie, cu un preț mediu de 162 lei per noapte.
Prețul mediu al unei camere de hotel în februarie este de obicei 173 lei pe noapte. Acesta este cu -2 lei% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 168 lei observat în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în România