Sankt Petersburg

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sankt Petersburg se numără Friends Life, Central City Hostel Saint Petersburg și Friends on Sennaya în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sankt Petersburg, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Sankt Petersburg

începând de la 152 lei
începând de la 244 lei
începând de la 559 lei

Ce spun călătorii despre Sankt Petersburg?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Iubitori de artă şi design
7,1
Iubitori ai vieţii de noapte
7,0
Iubitori de natură
6,8
Călători de aventură
Recenzii membri (255)
Ольга Овчинникова
Ольга Овчинникова
07.07.2019

Iubesc nebunește Sankt Petersburg! Raw-însorit-rece-fierbinte-este frumos orice !!!

Keith D. Wyss
Keith D. Wyss
08.06.2019

Sankt Petersburg are atât de multe de oferit! Este plin de palate uimitoare și muzee bogate! În timpul verii, Nopțile Albe oferă capitalei nordice o notă unică!

Виктор Красивский
Виктор Красивский
05.04.2019

Anterior, a fost doar în Leningrad. El a vizitat de două ori Sankt Petersburg - prima dată „pentru sănătate” (sărbătoarea absolvenților de „Sails Scarlet”), a doua oară - „pentru pace” (înmormântarea lui Zhores Alferov, laureat Nobel). Pentru a-l vedea pe tot Peter, trebuie să trăiești aici. Impresii - pe viață.

Валерий Никитенко
Валерий НикитенкоMoscova
03.12.2018

Orașul este special. Nu mi-au plăcut străzile sale cenușii centrale, o mare cantitate de publicitate pe stradă. Dar există multe monumente ale artei în centru și în afara orașului, de exemplu, Peterhof, Tsarskoe Selo. Dar pentru a vedea divorțul de poduri, ai nevoie de cel puțin o dată

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 189 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Sankt Petersburg este iulie, cu un preț mediu de 378 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 281 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 289 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Sankt Petersburg, temperatura medie estimată în februarie este -5,8°C/21,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 23,2°C/73,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -9,5°C/14,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Sankt Petersburg este St Petersburg Pulkovo (LED) (15,52 km).

Planificați o călătorie în Rusia